De week van wilg is een rubriek tijdens het uurvanpuur op radio Aalsmeer elke maandag van 18:00 tot 19:00 met @puur en ondergetekende. 

Deze week in de week van @wilg tijdens het #uurvanpuur vertelde ik over mijn snapchat filter. Ik heb voor Aalsmeer en vooral dat gedeelte rondom de watertoren een filter ingediend bij snapchat, en deze is goedgekeurd. Uiteraard ben ik daar best trots op.

De gemeente zelf weet nog niet helemaal hoe snapchat precies werkt en wat je met een filter kan, maar in Aalsmeer wordt intussen veel ‘gesnapt’ met het nieuwe filter.

tweet

 

Verder moet je vooral dit filmpje bekijken als je vindt dat je teveel selfies maakt…

Is het zeker de moeite waard om dit filmpje te bekijken van Obama’s legendarische laatste woorden van zijn laatste speech voor het “White House Correspondence Dinner”   Mic drop and all!

Het nieuwe woord van de de week is de ‘vergistoerist’ voor die toeristen die in het oranje op 30 april nog in de stad verschijnen. Hiervoor werd zaterdag een ‘missed the boat’ feestje georganiseerd.

En als extra tip. De site the Mighty, een site met als slogan; We face disability, disease and mental illness together. Elke week geven ze aandacht aan een meme, link of foto en laten de mensen hierachter het echte verhaal vertellen. Waar het internet soms heel hard en koud kan zijn in comments en oordeel, laten ze hier zien welk effect dat kan hebben, maar ook hoe je samen sterker staat.

 

Tot volgende week!

 

Leave a Reply